zo. mei 28th, 2023

Nieuwe animator

Dinsdag 30 januari zaten we met zijn allen samen in de dekenij om kennis te maken met de nieuwe animator van Kerk & Leven, Hans Medart. Met zijn allen dan bedoel ik, alle medewerkers die mee helpen om de samenstelling van het parochieblad te voorzien van de nodige info en nieuwtjes uit onze federatie. Mr. Medart heeft ons een aantal interessante ideeën gegeven i.v.m. de invulling van de lokale bladzijden. Wij hebben toen ook al een voorlopige planning samen gesteld, om bepaalde onderwerpen nog meer op de voorgrond te plaatsen zo dat ze interessant zijn om te lezen en te bekijken.

Foto’s

Ja, om te bekijken! We zouden meer foto’s kunnen plaatsen bij een evenement. Wat we nu al doen bij een doopsel, 1ste communie en vormsel… Maar het kan ook bij een andere mooie viering, een reisverhaal, een sfeerbeeld van een federatief gebeuren of een bijzonder iemand uit de buurt, die eens in de aandacht mag komen… Daarom doen we een warme oproep aan iedereen die zich geroepen voelt, om een mooie foto, liefst met een klein tekstje uitleg erbij, door te sturen naar: federatie.borgloon@skynet.be . Zo kunnen we allen samen zorgen voor een fleurige krant, met eigen inbreng, eigen nieuws uit onze parochies en speciaal voor en door onze inwoners samengesteld.

1000 lezers

We mogen niet vergeten dat 48 weken per jaar, ongeveer 500 geabonneerden het parochieblad in hun bus krijgen. Dat zijn zo’n 1000 lezers die op de hoogte gehouden worden van het nieuws uit hun parochie, hun federatie en daarbuiten.

Bedankt

Wij danken ook alle medewerkers voor hun aanwezigheid op de vergadering en hun enthousiasme om verder voor een mooie inbreng te zorgen. Ook bedankt aan dhr. Hans Medart voor de uitleg en de kleine attenties die we mochten ontvangen en natuurlijk om zijn blijvende medewerking en ondersteuning.

Door SC