ma. feb 6th, 2023

Na een drukke periode rond Pasen, Pinksteren, Vormsel enz. was het tijd voor het zangkoor om even op adem te komen. Gedurende de vakantieperiode organiseerde het bestuur, naar jaarlijkse gewoonte, een educatieve namiddagtrip. De zomerse hitte kon ons niet afschrikken en zo trokken we met 17 dapperen op 15 juli richting Hasselt waar we het Jenevermuseum bezochten.

Het werd een heuse ontdekkingstocht met als afsluiter het opsnuiven en proeven van heerlijke aroma’s. Daarna vervolgden we onze weg naar Alken. Plaats van afspraak was hier het Heemkundig Museum “Zoe was Alleke”. Bij het zien van al die herkenbare landbouw- en huishoudspullen uit onze jeugdjaren waanden we ons terug in de tijd. Wat een evolutie in amper 50 jaar! De deskundige gids Alex loodste ons doorheen de bonte verzameling voorwerpen en foto’s uit het verleden.

Ons bezoek aan dit museum werd afgesloten met een welkome verfrissing. Tenslotte mochten we onze uitstap afronden met een heerlijke warme maaltijd. Dank aan allen die meehielpen om deze geslaagde uitstap mogelijk te maken.

Zangkkoor hoepertingen 1Zangkkoor hoepertingen 2

Door SC