ma. feb 6th, 2023

Op zondag 21 oktober hield Samana-Ziekenzorg Rijkel de Nationale Ziekendag.  Het feest begon met een mooi verzorgde eucharistieviering in de kerk.  En alhoewel het die dag ook Missiezondag was, liet de kernzin van het evangelie van deze zondag – “ Ik ben niet gekomen om gediend te worden, maar om te dienen “ – een toepassing toe op zowel het thema van de missiemaand van dit jaar als op de doelstellingen van Samana-Ziekenzorg.  Allebei hebben ze immers te maken met Verbondenheid, met Dienstbaarheid en met Samen Sterk zijn. Na de eucharistieviering werd in het Parochiecentrum aangeschoven voor een lekker driegangenmenu.  Daarna was er nog ruim de tijd om een kaartje te leggen of gewoon wat samen te kletsen. Het feest werd afgesloten met koffie en taart.

Hartelijk dank aan de kernleden van Samana-Ziekenzorg Rijkel!

ziekendag2018

Door SC