wo. mei 25th, 2022

Elk jaar organiseert de parochie Hoepertingen een kerstactie voor Sint-Vincentius. Laten we er dit jaar ook een succes van maken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'SVH Nar gaat Naar wie warme jouuw hart? MS KERSTACTIE PERTIEN INZAMELACTIE WEGWERPLUIERS KERSTMIS 2020 Lieve Mensen, ook dit jaar zamelen wij te Hoepertingen wegwerpluiers in voor t-Vincentius Van 1 december 2020 tot januari 2021 Luiers van om het even welk merk, maat of verpakking kunnen afgegeven worden bij: Langegrachtstraat n Smisstraat VBS Het Appelmanneke (tijdens openingsuren) Bij Suus (Huis Neven), Hoepertingenstraat 12 Proxy Delhaize, Sint-Truidersteenweg 360 Ook geldelijke bijdragen zijn er welkom. Wie wenst kan een storting doen op rekening BE60 7353 1304 6670 van Parochie Hoepertingen met vermelding "kerstactie"'

Door SC

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.