do. mrt 23rd, 2023

Elk jaar organiseert de parochie Hoepertingen een kerstactie voor Sint-Vincentius. Laten we er dit jaar ook een succes van maken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'SVH Nar gaat Naar wie warme jouuw hart? MS KERSTACTIE PERTIEN INZAMELACTIE WEGWERPLUIERS KERSTMIS 2020 Lieve Mensen, ook dit jaar zamelen wij te Hoepertingen wegwerpluiers in voor t-Vincentius Van 1 december 2020 tot januari 2021 Luiers van om het even welk merk, maat of verpakking kunnen afgegeven worden bij: Langegrachtstraat n Smisstraat VBS Het Appelmanneke (tijdens openingsuren) Bij Suus (Huis Neven), Hoepertingenstraat 12 Proxy Delhaize, Sint-Truidersteenweg 360 Ook geldelijke bijdragen zijn er welkom. Wie wenst kan een storting doen op rekening BE60 7353 1304 6670 van Parochie Hoepertingen met vermelding "kerstactie"'

Door SC