wERELDLICHTJESDAG

Vandaag is het Wereldlichtjesdag. Mensen over de hele wereld steken dan om 19 uur kaarsjes aan ter nagedachtenis van overleden kinderen. De oproep is afkomstig van onze parochie Hoepertingen maar laten we in heel Borgloon vanavond een kaarsje branden om te zorgen voor een lichtpuntje in donkere dagen, om aan iedereen die een zoon of dochter heeft moeten afgeven een steun te zijn. Om de leegte die nooit verdwijnt voor één avond te vullen met het licht van de wereld.

Vanuit onze federatie nemen we alle overleden kinderen vandaag mee in onze gebeden.

Zin in een gesprek? Ook in onze federatie staan we voor u klaar….. dat het verlies nu recent of lang geleden is. Neem contact op met sabine.van.empten@pastoraleeenheidborgloon.be

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.