za. jun 3rd, 2023

OPEN KERK

Een dikke proficiat aan de kerkfabriek met de realisatie van de vernieuwde St-Odulphuskerk. Bezoekers zijn getroffen door de schoonheid en de waardigheid van onze centrumkerk. Intussen hebben we al beperkt bezoek kunnen toelaten. Vanaf de dag voor kerstmis is vrij bezoek aan de kerk mogelijk, rekening houdend met de gevraagde coronamaatregelen. Voor de kleinsten is bezoek aan de kerststal mogelijk. In de maand januari plannen we ook dat de lagere school op bezoek kan komen.

Op zondagen kunnen we geen publiek toelaten bij het streamen van de eucharistie; voor de weekvieringen doen we een ‘zachte’ opstart omdat 15 personen mogen aanwezig zijn.

De kerk is elke dag open van 9 tot 17 u. Op zondagvoormiddag is er geen vrije toegang tijdens de opname van de zondagmis.

SINT-VEDASTUS HOEPERTINGEN

OPEN KERK OP KERSTDAG

De kerk zal open zijn op kerstdag van 9 tot 10 u. Er zal geen viering zijn, maar u bent hartelijk welkom voor een persoonlijk gebed en het bezoek aan de kerststal.

KRUISVERHEFFING JESSEREN

OPEN KERK OP KERSTDAG

De kerk zal open zijn op kerstavond van 18 tot 19 u. en op kerstdag van 14 tot 16 u. Er zal geen eucharistieviering zijn, maar u bent hartelijk welkom voor een persoonlijk gebed en het bezoek aan de kerststal.

Door SC