zo. mei 28th, 2023

Om onze vrijwilligerskern van de pastorale eenheid te versterken zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse om ons te helpen neem dan zeker contact op met Sabine Van Empten (parochieassistente).

Vandaag doen we in het bijzonder een oproep voor Kerk en Leven. Ons parochieblad heeft dringend nood aan een aantal nieuwe mensen om de redactie te versterken. We denken hierbij aan een hele reeks mogelijkheden.

  • Altijd gedroomd om te schrijven voor een krant? Heb je een vlotte pen en kun je artikels schrijven over geloof? Of ligt het schrijven van een gebed of bezinning je beter?
  • Een krant bestaat vandaag niet enkel uit tekst maar meer en meer laten we foto’s spreken. Zin om foto’s te maken van onze activiteiten? Ook dan ben je van harte welkom.
  • We willen niet enkel het zuivere kerkelijk nieuws brengen maar bieden ook de kans aan verenigingen om hun activiteiten kenbaar te maken of zich voor te stellen. Hierbij denken we niet alleen aan de christelijke verenigingen maar aan alle verenigingen die zich inzetten voor de medemens. Misschien wil je wel als contactpersoon ons op de hoogte houden.
  • Ook activiteiten binnen de geloofskernen mogen aan bod komen. Organiseer je een wandeling, een gezellig samenzijn, …. laat het ons dan zeker weten.
  • Zie je het groter en wil je deel uitmaken van de redactieploeg? Heb je elke week tijd om samen met een aantal andere vrijwilligers het blad vorm te geven? Neem dan zeker contact op.

Heb je op één van de bovenstaande vragen ‘Ja’ geantwoord? Begint het al te kriebelen? Neem dan vandaag nog contact op met Sabine.

We komen samen op woensdag 29 juni om kennis met elkaar te maken en te werken rond de planning voor het najaar.

Door SC