do. mrt 23rd, 2023

Wat hebben we gisteren een prachtige dag beleefd! We hebben allemaal zo genoten van deze dag, er was zeker plezier!

We begonnen met onze zondags

viering waarbij we allemaal op het koor stonden. Daarna hebben we een klein oefenmoment gehad, zodat we alles nog eens konden opfrissen.

Tegen de middag mochten we van een heerlijke spaghetti genieten, met dank aan Monica! Want oh wat was dit super lekker! Met gevulde buikjes gingen we naar de volgende activiteit met een superleuke namiddag op de planning vol met leuke spelletjes en ja hier waren zeker hilarische momenten bij! Soms kwamen we zelf niet meer bij van het lachen, dan weet je zeker dat het een fantastische dag is geweest.

We sloten deze geweldige dag dan ook af met een koekje en een drankje! Misdienaars wat wil ik jullie bedanken voor deze mooie dag die we samen hebben beleefd, de vriendschap en de verbondenheid was zeker en vast van de partij!

We hebben ook nog enkele leuke foto’s gemaakt en deze kan je hier ook bewonderen!

Door SC