wo. feb 1st, 2023

Aan het einde van de Eucharistieviering van zondag 28 augustus werden koster Bernard en Monika in de bloemetjes gezet.

Eerst mocht Wilfried Grommen namens de kerkraad een woordje zeggen over de vele duizenden uren die ze doorbrachten in de kerk. Ook de Franciscaanse inspiratie van koster Bernard kwam aan bod. Wilfried gaf ze daarna nog een mooie herinnering mee aan hun vele jaren en een geschenk.

Daarna mocht Anne-Laure een woordje van dank uitspreken namens de misdienaars. Koster Bernard en Monika hebben jaren lang gezorgd voor de misdienaars en hebben dan ook heel veel leuke uitstappen samen gemaakt. En over één ding waren alle misdienaars – over alle generaties heen – het eens: de spaghetti van Monika is overheerlijk.

Van de misdienaars kreeg koster Bernard zijn eigen beeldje mee naar huis: Saint-Bernard en natuurlijk werd ook Monika in de bloemetjes gezet.

Door SC