za. jun 3rd, 2023

In het weekend van 25-26-27 november mochten de vormelingen hun eerste activiteiten beleven. Op vrijdagavond waren we te gast in de kerk van Grootloon voor een eerste gebedsmoment met de grote groep.

Op zaterdag en zondag kwamen de drie groepen aan bod voor hun eerste catechesemoment. Met als thema ‘naastenliefde’. We mochten eerst luisteren naar het Evangelie om van daaruit na te denken over de dingen die we zelf kunnen doen. Maar wat is de theorie zonder de praktijk? Juist helemaal niets en daarom hebben de vormelingen kerststalletjes staan knutselen voor de bewoners van het rustoord ‘Bloesemhof”.

Tot slot doen we ook mee met de actie van IJD Nationaal om kaartjes te sturen. Elke vormeling heeft er eentje mogen maken. De eerste gaan naar het rustoord. In de viering van 4 december krijgen ze een tweede die ze mogen versturen naar iemand van hun keuze. Zo maken we een mooie kring van naastenliefde voor elkaar.

Geniet van de mooie foto’s